Jogi nyilatkozat

Minden jog fenntartva!

A www.merofoto.hu oldalon megjelenő tartalmak, minden kép, szöveges és egyéb tartalom, azok elrendezése, logók és más ábrák szerzői jogi oltalom alatt állnak.

Amennyiben az oldalunkon található bejegyzés másként nem jelöli, a bejegyzések és a képek szerzői vagyoni jogainak jogosultja a Merosus Kft. és dr. Richlach Mónika.

Az írásbeli felhasználási engedély vagy tájékoztatás ezen a címen kérhető: monika@merofoto.hu

Előzetes írásbeli engedély nélkül engedélyezzük a következő módokon történő felhasználást:

  • Az elérési út (link) bemásolásával (megosztással) az eredeti, hiánytalan és módosítás nélküli tartalom külön engedély nélkül is többszörözhető., amennyiben az nem sérti jó hírnevünket, tisztességes és törvényes.
  • A bejegyzések letöltések útján történő többszörözését, kizárólag a bejegyzések elolvasása céljából.
  • Személyes használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra.

Minden más felhasználás (különösen, de nem kizárólag: a bejegyzések, képek többszörözése, átdolgozása, terjesztése, bármely technikai módszerrel, bármely típusú adathordozóra történő másolása) előzetes írásos engedélyünkhöz kötött, TILOS az engedély nélküli felhasználás.
A tilalom nem érinti szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott szabad felhasználási eseteit, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott szűk felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.
Az észlelt jogsértésekkel szemben következetesen fellépünk, érvényesítjük a szellemi alkotásokhoz fűződő jogainkat.
Naptári naponként felhasználási díjat számítunk fel az engedély nélküli felhasználásért, amelynek mértéke igazodik a jogosulatlan felhasználás terjedelméhez és módjához, azzal, hogy nem lehet kevesebb mint 25.000,-Ft + áfa / nap / kép / mondat / egyéb tartalom. A számítás kezdő napja a jogosulatlan felhasználás első napja, függetlenül attól, hogy azt mikor észleltük. A számítás záró napja: a jogosulatlanul használt tartalom törlésének napja.

© Minden jog fenntartva Richlach Mónika / Merosus Kft.

Impresszum / Jogi nyilatkozat / Adatkezelési tájékoztatás / Süti beállítások / Fotós infók